Societat 15/08/2022

Carn ecològica del Ripollès

Pirinat ja es troba al supermercat de Pyrénées Andorra

Redacció
2 min
Hamburgueses Pirinat

Si ets carnívor i t'agrada la carn vermella, aquest és el teu article. És veritat que les recomanacions dels professionals de la salut adverteixen que dins una dieta equilibrada només podríem consumir carn vermella un cop per setmana, però la realitat és una altra. Sí que és veritat que hem de vigilar amb el seu consum, però també ens hem de fixar d'on prové i intentar menjar carn de qualitat.

A la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra ja tens al teu abast un gran assortit de carn envasada de Pirinat carn ecològica, empresa catalana que va néixer el 2007 a Ribes de Freser amb l’objectiu de solucionar els principals problemes que tenien les explotacions ramaderes tradicionals, tals com assolir un preu just, obtenir un producte d’alta qualitat i ecològic, i recuperar la relació perduda entre ramader i consumidor. Així es defineix el projecte que van iniciar tres joves de la comarca del Ripollès.

Carn envasada Pirinat

Pirinat carn ecològica disposa del certificat IFS Food que significa una garantia de qualitat i seguretat per tots aquells clients i consumidors dels productes associats a la marca. I a què es refereixen quan parlen de carn ecològica? Doncs que la carn conté de 3 a 5 vegades més d’àcid linoleic, component que fa pujar les defenses, disminueix la pressió arterial i ajuda a controlar el colesterol. I és que la carn de Pirinat prové del bestiar que han estat cuidats en granges ecològiques on es potencia el sistema immunitari natural dels animals amb una bona alimentació i unes bones condicions de vida, evitant que els animals agafin infeccions.

L'empresa catalana cuida fins al darrer detall per tenir cura del medi ambient. Els envasos de la carn de Pirinat han estat ideats amb la finalitat de poder separar còmodament el plàstic del cartó per poder reciclar ambdues parts de l'embalatge.

stats