Societat 02/03/2021

Conveni entre la UdA i el govern català per a la formació de llevadores

L'hospital Arnau de Vilanova coordinarà la tutorització de la formació clínica dels estudiants andorrans

ACN
1 min
Dues persones surten de l'espai hospitalari polivalent de l'Arnau de Vilanova de Lleida.

BarcelonaEl govern català ha aprovat aquest dimarts subscriure un conveni de col·laboració entre la Generalitat, mitjançant el departament de Salut, l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Universitat d'Andorra (UdA), per a la formació d'estudiants d'Andorra en l'especialitat d'infermeria obstetricoginecològica (llevadoria). El programa inclou l'ensenyament teòric impartit per Salut en aquesta especialitat i les pràctiques clíniques desenvolupades en un hospital acreditat per a la formació de llevadores. D'aquesta manera, es satisfà la voluntat de la universitat andorrana de potenciar la qualitat i la innovació i incrementar així el valor afegit a la formació dels seus professionals.

L'hospital Universitari Arnau de Vilanova, centre dependent de l'ICS, facilitarà, coordinarà i gestionarà la tutorització de la formació clínica, avaluarà les activitats docents i tramitarà les certificacions corresponents a les persones en formació d'Andorra en l'especialitat de llevadoria.

Des de l'UdA recorden que aquest és un conveni que es va renovant cada cert temps i en el marc del qual s'ofereixen places per a la formació de llevadores, en funció de les necessitats.

stats