Societat 06/04/2022

Crida a la manifestació de l’1 de maig contra “l’encariment de la vida i la precarietat laboral” a Andorra

ARA Andorra
1 min
Una de les darreres concentracions al país, abans de la pandèmia, contra la precarietat que pateix la classe treballadora, el 17 de desembre de 2018

Andorra la VellaL’agrupació sindical d’Andorra ha convocat una manifestació per al proper 1 de maig, que reivindica el dia del treballador. Els motius que esgrimeixen per fer la crida a la participació són el rebuig de “l’encariment desmesurat de la vida al principat, també com per l’alt preu del habitatge de lloguer així com de compra purament especulatiu, que unit a la precarietat dels salaris i pensions asfixien cada dia més a la classe treballadora i sumeix les famílies en una precarietat social i laboral”. Per aquests motius, des de l’USdA fan una crida “a tota la classe mitja treballadora així com a tots els jubilats que malviuen amb salaris i pensions allunyades de la realitat social i econòmica del país”.

 

Des del sindicat afegeixen que en els propers dies es comunicarà el recorregut de la marxa així com l´horari de l’inici de la manifestació que esperen, “sigui multitudinària”.

stats