Societat 26/07/2022

Les empanades argentines que pretenen conquistar Andorra

Las Muns arriba a Epizen amb ganes de trencar motlles

Redacció
2 min
Empanada sabor a pizza Las Muns

Des d'un temps cap aquí, el món gastronòmic ha trencat fronteres. Avui dia, i sense moure'ns de casa podem viatjar a través de la cuina. La varietat d'oferta gastronòmica de la qual estem rodejats és brutal. I ara a Andorra, gràcies a Epizen, tindrem l'oportunitat de degustar les empanades argentines que s'han fet molt famoses gràcies a la valentia i emprenedoria de dos joves argentins originals de Tucumán.

Ells són en Diego Rojas i Mario Najles que han sabut transformar la tradicional empanada argentina en una fusió de diferents cultures culinàries. D'aquí la gran varietat d'empanades que ens ofereixen: pollastre thai, pollastre al curry, vedella picant, tonyina, cheesburguer-vegana... un gran assortit que es presenten en formes i colors diferents. De fet, com diuen els fundadors de Las Muns "vàrem decidir de-construir l'empanada i reconstruir-la amb idees totalment innovadores i marcant tendència amb el que estava succeint al voltant de la gastronomia". I tot aquest treball el podrem degustar a Las Muns que estarà ubicat a la planta zero d'Epizen ocupant un espai de vint-i-un metres quadrats.

varietat empanades argentines Las Muns

Las Muns es presenta com un menjar per a qui vol menjar bé i diferent. I a diferència d'altres menjars, les empanades de Las Muns les pots degustar a qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Les empanades de Las Muns més demanades

L'obertura de Las Muns a Andorra, a través d'Epizen, és un pas més pels joves fundadors, que avui dia disposen d'un nombre important de locals a Barcelona i Madrid.

stats