Societat 18/07/2019

Uns joves entren dins l'antiga presó de davant del comú d'Andorra la Vella

La policia ha detingut els quatre autors, que ja han estat posats en llibertat

Agència Ana
1 min
L'antiga presó, que es troba tot just davant del comú d'Andorra la Vella, encerclada per tanques a causa dels danys fets la matinada d'aquest dijous. / ANA

Andorra la VellaLa policia ha detingut aquesta matinada quatre homes residents per un presumpte delicte contra la ordenació del territori i contra el patrimoni històric. Els homes van entrar dins l'antiga presó que es troba tot just al davant del comú d'Andorra la Vella.

Tal com informa la policia, la detenció va tenir lloc pels volts de les quatre de la matinada, després que des del cos d'ordre s'hagués rebut una denúncia que un grup de joves havia accedit a aquesta antiga presó. A dos dels homes els agents els van controlar a l'interior, mentre que els altres dos, continua el mateix comunicat de la policia, estaven a l'exterior, observant.

Els joves han estat posats ja en llibertat un cop s'ha pogut constatar, per la informació rebuda dels tècnics del departament de Patrimoni Cultural del Govern, que aquest espai no es troba catalogat com a patrimoni històric. Per aquest motiu només hauran de respondre judicialment per una contravenció penal contra el patrimoni, conclou la policia.

stats