Publicitat
Publicitat

La innovació en alimentació es dóna cita a la capital

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella ha aplegat 51 proveïdors que han mostrat els seus productes als clients

Una cinquantena de proveïdors han mostrat els seus productes d'alimentació als clients que s'han acostat fins al Centre de Congressos d'Andorra la Vella per provar, demanar informació o simplement mirar les diferents ofertes. "L'objectiu no és vendre sinó presentar innovació i fer que el client i el proveïdor visquin el mercat", segons ha explicat Miquel Armengol, president del grup andorrà Acsa, dedicat a la importació i comercialització de begudes, alimentació i sistemes de neteja professionals.

Es tracta de la quarta edició d'aquesta fira i se celebra cada dos anys amb una bona acceptació, ja que en la passada edició hi van participar una trentena d'empreses i hi van passar al voltant de 600 persones, una xifra que s'espera mantenir.

Armengol ha fet una valoració positiva de la situació del sector amb l'experiència de la seva empresa, que compta amb gairebé 2.000 clients a Andorra, dels quals el 50% són restaurants. Segons ha explicat, "durant l'últim any hem tingut un creixement del 15% en el sector de l'alimentació". En aquest sentit, s'ha mostrat optimista en la situació econòmica actual considerant que després d'uns anys complicats, el turisme del sector va en augment, tal com ho indiquen les xifres d'ocupació hotelera.

Pel que fa a l'acord d'associació amb Europa, Armengol s'ha mostrat confiat en els beneficis que pot aportar, tot i que està a l'expectativa dels resultats. Tanmateix, des del sector de l'alimentació esperen que l'acord faciliti l'obertura del mercat andorrà, principalment la lliure circulació dels productes agrícoles.