Societat 14/09/2021

Més altes que nous positius per Covid en les darreres hores

ARA Andorra
1 min
El centre d'administració de vacunes ubicat a l'antiga plaça de braus.

Andorra la VellaL'evolució de la cinquena onada de la pandèmia es manté estable al Principat. Així es desprèn de les dades facilitades pel Govern aquesta tarda, en les quals notifiquen que han registrat més altes que nous positius en les darreres hores. D'aquesta manera, el nombre de persones quan contret la malaltia des de l'inici de la crisi sanitària al març de l'any passat se situen en 15.099, amb la detecció de tres positius des d'aquest dilluns. Els casos actius se situen als 41.

En referència a la xifra de ciutadans que han superat la Covid-19 són 14.928, set altes més que aquest dilluns. El total de defuncions fins a la data es mantenen en les 130 i la situació sanitària a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell segueix sense cap persona ingressada ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives.

Quant a la població escolar, tan sols hi ha una aula de maternal sota vigilància activa total després de la detecció d'algun cas de coronavirus. Per cloure, des de l'inici del pla de vacunació ja s'han administrat 99.899 vacunes, de les quals 52.419 corresponen a primeres dosis, 47.383 a segones i 97 terceres. D'aquest total, 918 dosis corresponen a joves d'entre 12 i 15 anys. Salut registra més altes que nous positius en les darreres hores.

stats