Societat 17/09/2021

Més casos actius i una nova aula sota vigilància

Salut registra onze nous contagis durant les darreres hores i els positius totals ja arriben fins als 15.124

ANA
1 min
L''stop lab' que hi havia ubicat a Andorra la Vella adreçat a les proves Covid per a estudiants.

Andorra la VellaLa xifra d'aules sota vigilància activa continua en augment. Segons informa aquest divendres el ministeri de Salut, són quatre les que es troben en aquesta situació -una més que dijous-, de les quals dues estan en vigilància total i altres dues en vigilància parcial. Així, també es registra un increment en el nombre de casos actius, que passen dels 44 notificats dijous als 53 actuals (+9).

Pel que fa als al nombre de positius, durant les darreres hores s'han detectat onze nous contagis, per la qual cosa els casos ja arriben fins als 15.124. Tot i això, també es registren dues altes que fan pujar el nombre de recuperacions totals fins a les 14.941. Les defuncions, sortosament, es mantenen en 130, i pel que fa a la pressió sobre el sistema sanitari, continuen sense haver-hi pacients ingressats ni a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Finalment, el Govern informa que des de l'inici del Pla de vacunació ja s'han administrat 102.386 dosis, de les quals 52.424 són primeres, 49.865 segons i 97 terceres. D'aquest total, 918 dosis corresponen a joves d'entre 12 i 15 anys.

stats