Societat 11/10/2021

El parc infantil del Camp de Perot s'inaugurarà a finals de novembre

L'empresa encarregada de les obres està finalitzant l'adequació del terreny per instal·lar posteriorment els equipaments infantils

ANA
2 min
L'estat actual dels treballs al parc del Camp de Perot.

Sant Julià de LòriaSant Julià de Lòria estrenarà a finals del mes vinent el parc infantil que s'ubicarà a la zona del Camp de Perot. Segons informa la corporació aquest dilluns, en aquests moments s'estan duent a terme les obres d'adequació del terreny, la instal·lació dels sanitaris, la coberta i una rampa per, posteriorment, instal·lar-hi els equipaments adreçats als infants. La definició del nou parc infantil és fruit d'un procés participatiu en el qual el comú va rebre fins a 63 propostes efectives. En aquest sentit, cal recordar que l'empresa encarregada de dur a terme les obres disposa de 45 dies per executar els treballs, que compten amb un pressupost global entorn dels 130.000 euros.

L'estructura final de la infraestructura assolirà el 95% de les propostes rebudes. La població va determinar que vol que es tracti d'un espai on la natura sigui la protagonista, incloent-hi zones verdes i treballant amb materials naturals o reciclats. També s'ha inclòs la voluntat que es tracti d'un parc net i segur amb neteja diària, manteniment regular, lavabos, papereres suficients, accés tancat a les nits, que estigui restringit al pas de vehicles i que compti amb espais separats per franges d'edat.

A més, inclourà elements demanats pels més petits com tirolines, tobogans i llits elàstics, així com un espai per a nadons per estimular la psicomotricitat i la descoberta sensorial, i serà accessible. A banda de tots aquests elements, la idea també és encabir una sèrie de jocs tradicionals, elements que el facin un parc sostenible i una xarxa wifi gratuïta per garantir la connectivitat a internet dels usuaris.

L'estat actual dels treballs al parc del Camp de Perot.
L'estat actual dels treballs al parc del Camp de Perot.
L'estat actual dels treballs al parc del Camp de Perot.
stats