Societat 13/07/2022

Porta oberta a la quarta dosi als majors de 60 anys

La campanya, de caràcter voluntari, s'iniciarà als centres sociosanitaris i, esglaonadament, a la resta de la població d'aquesta franja d'edat

L. G.
1 min
Un adolescent rebent la vacuna al centre de vacunació instal·lat a la Fira de Barcelona.

Andorra la VellaEl ministeri de Salut ha obert la porta a l'administració de la quarta dosi de vacuna per combatre la Covid-19 a les persones majors de 60 anys. La campanya, de caràcter voluntari, s'iniciarà als centres sociosanitaris i, esglaonadament, a la resta de ciutadans. Ho ha anunciat el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, qui ha recordat que fins al moment la quarta dosi es reservava a les persones majors de 60 anys amb patologies, però que tenint en compte les recomanacions de l'Agència Europea de Medicaments i l'Organització Mundial de la Salut i "el nivell relativament elevat de circulació del virus", han decidit ampliar-ho a la població general d'aquesta franja d'edat en amunt.

En referència al procés, ha exposat que des del ministeri de Salut s'explicarà als ciutadans com adherir-se a la campanya si es volen administrar la vacuna. A banda, des del Govern també han prorrogat una setmana més les mesures vigents per prevenir la propagació del coronavirus entre la població.

stats