Publicitat
Publicitat

Es prohibeix fer foc a les parròquies centrals i suspenen el castell de focs d'Andorra la Vella

Protecció Civil no descarta que en les properes hores es pugui ampliar la prohibició de fer foc a les altres parròquies i el comú d'Andorra la Vella ha decidit suspendre els focs artificials de la Festa Major de dilluns

Acord de Protecció Civil amb els comuns d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella per la prohibició de fer foc en cap indret de la parròquia donat els risc de focs forestals. Així, les tres parròquies centrals es mantenen alerta per qualsevol incidència que es pugui produir, mentre que Bombers comunicaran la prohibició a les persones que es trobin fent foc. Segons Protecció Civil, si la situació persisteix és possible que la mateixa mesura s’apliqui a la resta de parròquies.

El comú d’Andorra la Vella ha pres la decisió d’anul·lar el castell de focs previst pel proper dilluns dia 8 a les onze de la nit. Des de Protecció Civil s’alerta d'una situació complicada després d’uns mesos de primavera amb pluges abundants que han fet recréixer el sotabosc combinada amb la sequedat provocada pel vent de nord de 20 a 30 quilòmetres/hora que bufa des de fa dos dies que s'ha afegit a la falta de pluges.