Publicitat
Publicitat

La neu tornarà a ser protagonista al Carnaval Jove de les Valls del Nord

Les inscripcions ja estan obertes al Punt 400 de la Massana i al Punt Jove d'Ordino 

Ja estan obertes les inscripcions per al Carnaval Jove 2017 de les Valls del Nord. Els comuns d’Ordino i la Massana continuen apostant per potenciar les activitats de lleure a la neu però enguany també s’han programat dues activitats conjuntes relacionades amb el Carnaval. “L’objectiu és que els joves de les dues parròquies interactuïn i aprofitin al màxim les vacances, amb activitats lúdiques i divertides”, assegura la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Natàlia Cusnir. 

Pel que fa a la vessant més esportiva, s’ha programat una 'masterclass' de 'freestyle' (dimecres 22 de febrer, a l’Snow Parc d’Arinsal) i una sortida amb raquetes (divendres, 24 de febrer a Sorteny). “En les passades edicions hem comprovat que els joves prefereixen la diversió a la competició i per tant hem programat dues activitats que pensem que poden agradar a un públic ampli”, assegura la consellera d’Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social d’Ordino, Vanessa Fenés.

A banda de les sortides a la neu, també hi haurà un taller de màscares (dimarts, 21 de febrer al Punt 400) i una sortida amb disfresses (dijous, 23 de febrer, al 360º Xtrem). Les inscripcions es poden fer fins dilluns 20 de febrer, al Punt 400 de la Massana, al telèfon 836 505, o bé al Punt Jove d’Ordino, al telèfon 878 170.