Societat 23/04/2024

El raonador del ciutadà ja es troba recopilant informació per la fiscalia sobre l'afer dels peruans a la construcció

Xavier Cañada ha suggerit la necessitat de reformar el model d'acollida, especialment per assegurar que els nens puguin créixer en un ambient més propici

ARA Andorra
1 min
Xavier Cañada al programa la Clau d'RTVA

Andorra la VellaXavier Cañada, el raonador del ciutadà, ha expressat la seva preocupació pel que sembla ser irregularitats en l'afer dels peruans, assegurant que està recopilant informació i preparant un dossier per presentar a la fiscalia si és necessari. Això ha estat al programa La Clau d'RTVA on també ha destacat la necessitat de revisar la situació dels menors de 6 anys en centres d'acollida, argumentant que aquests infants haurien de ser apartats d'aquests centres o mantenir-se-hi només el temps imprescindible fins que trobin una família d'acollida adequada.

"I si cal portar-ho a la fiscalia. Des de la institució del raonador del ciutadà no tenim cap mena de dubte que hi ha prou indicis raonables com per pensar que algú s'està lucrant i algú està fent alguna cosa mal feta" ha afirmat Cañada.

A més, el raonador del ciutadà ha suggerit la necessitat de reformar el model d'acollida, especialment per assegurar que els nens puguin créixer en un ambient més propici. Pel que fa a les mesures del Govern en matèria d'habitatge, encara no s'han establert opinions definitives, tot i que Cañada anticipa que podrien ser d'implementació complicada.

stats