Ara Tendències
Societat 17/12/2021

Arriben les rebaixes a Pyrénées Andorra

Descomptes irresistibles que s'allargaran fins el 13 de març

Redacció
1 min
Comença la campanya de rebaixes a Pyrénées Andorra

Andorra la VellaSí, sí. Ho has llegit bé. Avui, Pyrénées Andorra dona el tret de sortida a les rebaixes. I ho fa a les portes de Nadal. Coneixeu la dita que diu: "Per Nadal, qui res no estrena res no val"? Doncs ara que ja la saps, no deixis escapar aquesta oportunitat i passa per la secció de moda de Pyrénées Andorra per endur-te aquella peça de roba que tant desitges i aprofita per estrenar-la per aquest Nadal. Les primeres marques en moda de dona, home i infantil presenten uns descomptes irresistibles.

En dona, trobaràs rebaixades marques, com ara, Yerse, Hugo Boss, Max&Co, Comelle by Toton Comella, Mi&CO i Mus&Bombon. Firmes que faran que per aquestes festes estiguis radiant i siguis el centre de totes les mirades.

Diferents models de Mus&Bombon

Les rebaixes no són només per a elles, també ho són per a ells. Nudie Jeans, Ecoalf 1.0, New Zeland, Holubard, Sabates Balbino i Nudie Jeans s'afegeixien als atractius descomptes de Pyrénées Andorra.

Ecoalf 1.0

I pels més petits de la casa, les marques Hugo Boss, DKNY, Guess, Pepe Jeans, Boboli i Tutto Piccolo presenten unes rebaixes temptadores.

Moda nena Boboli

Les rebaixes a Pyrénées Andorra s'allargaran fins al pròxim 13 de març i per la teva compra pots acumular fins a un 3% en saldo a MyPiry. Que no t'ho expliquin i arriba't fins a Pyrénées Andorra.

stats