Societat 17/03/2022

Rescaten dues turistes catalanes que feien una excursió al Tarter

Arxiu ANA
1 min
El grup de rescat de muntanya dels bombers.

El TarterTal dia com avui de fa 10 anys, el 18 de març de 2012, va ser notícia...

Dues excursionistes catalanes han estat rescatades pels bombers aquest diumenge al migdia al Tarter. Les noies estaven fent una ruta amb raquetes de neu per anar del Tarter al Forn de Canillo quan s'han perdut. Una d'elles ha caigut i com a conseqüència ha patit una lesió lleu al genoll. Tot i això ha estat trasllada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per comprovar el seu estat, segons ha informat el cap de guàrdia dels bombers a l'ANA. 

A les 12.40 hores d'aquest diumenge els bombers han hagut de fer una sortida al Tarter per rescatar dues noies catalanes, de 23 i 28 anys respectivament, que s'han perdut mentre feien una excursió del Tarter al Forn de Canillo caminant. Una d'elles ha caigut i com a conseqüència de l'accident ha patit una lesió lleu al genoll i ha estat trasllada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per comprovar el seu estat. 

Els bombers han hagut de fer una segona sortida aquest diumenge a la tarda a Ordino al Parc Natural de Sorteny per apagar un foc de camp que ha afectat 50 metres quadrats. Els bombers han lamentat que les dues incidències s'han produït per 'una actitud irresponsable' de les persones i han demanat més prudència.

stats