Ara Tendències
Societat 27/12/2021

Escollir un bon sèrum facial no és feina fàcil

Pyrénées Andorra t'ofereix un gran ventall perquè triïs el que millor s'ajusta a la teva pell

Redacció
2 min
Parafarmàcia Pyrénées Andorra

Andorra la VellaQuan ens decidim a tenir cura de la nostra pell facial sempre ens ve al cap la crema hidratant, però n'hi ha prou amb ella? Doncs sembla a ser que no. Els experts asseguren que per tenir una bona hidratació facial cal combinar la nostra hidratant amb un sèrum, un producte que ajuda que la hidratació sigui més concentrada. Per tant, per tenir una òptima hidratació facial cal combinar la nostra crema amb un sèrum. I en aquesta època de l'any en què la nostra pell està exposada a les baixes temperatures i a la contaminació ambiental és fonamental aplicar-nos els dos productes per protegir-nos.

A la secció de parafarmàcia de Pyrénées Andorra disposes d'un bon assortit de propostes que amb l'ajuda de les nostres enteses en productes cosmètics trobaràs la millor opció per la cura de la teva pell facial. A continuació et comentem algunes propostes:

Sèrum Nuxe

El sèrum Essencial Antioxidant de la gamma de Nuxe Bio conté grans de xia i preserva els signes de joventut. És apta per tota classe de pell.

Sèrum Salad Code

El sèrum Sebum Balance de la casa Salad Code està especialment recomenat per pells greixoses que minimitza els desaquilibris cutanis provocats pels canvis hormonals, estrés i contaminació.

Sèrum Regenerador Dr. Hauschka

El Sèrum Regenerador de la firma Dr.Hauschka atenua les línies produïdes per la sequedat, regula la hidratació i aporta elasticitat a la pell.

Totes aquestes propostes les trobaràs a Pyrénées Andorra i totes elles t'ajudaran a aportar un plus d'hidratació a la teva pell que també t'ajudaran a matissar les taques produïdes pel sol i l'edat. Alhora, t'ajudaran a recuperar aquella lluminositat que amb el temps s'ha anat perdent.

stats