Societat 25/05/2024

Talls diumenge el carrer Prat de la Creu i afectacions en la línia L1 d'autocars per la Marxa Popular Marc G.G.

El departament de Mobilitat informa de diferents afectacions que hi haurà en el trànsit aquest diumenge 26 de maig amb motiu de la celebració de la marxa Marc GG

ARA Andorra
1 min
Bus L1

Andorra la VellaAquest diumenge, 26 de maig, se celebrarà la Marxa Popular Marc G.G. pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes. L’esdeveniment tindrà lloc de les 10.30h a les 12.45h. A causa de la marxa, la incidència més important afectarà el trajecte de la línia L1, tal com es pot veure a la imatge adjunta. Per a més informació, podeu contactar al telèfon 760100.

El departament de Mobilitat també ha informat de diferents afectacions que hi haurà en el trànsit aquest diumenge 26 de maig amb motiu de la celebració de la marxa Marc GG. Les restriccions tindran lloc entre les 10.30 i les 11.30 hores en alguns carrers del centre d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Concretament, el carrer Prat de la Creu quedarà tallat des de la plaça de la Rotonda fins a l'hotel Novotel. També es tallarà la circulació al carril soterrat de l'avinguda Consell d'Europa que passa sota la rotonda de la Dama de Gel. Amb tot, des de Mobilitat es recomana evitar la circulació pel centre de la capital.

stats