Publicitat
Publicitat

Una tarda de diversió per als més grans

Una cinquantena de padrins han participat aquest dissabte  en el tradicional quinto organitzat per la Creu Roja Andorrana

Una cinquantena de padrins, juntament amb 15 voluntaris, s'han aplegat aquest dissabte a la tarda al restaurant del Parc Central per participar en la tradicional partida de quinto organitzada per la Creu Roja Andorrana. Durant la trobada, que ha estat la quarta d'enguany i s'ha adreçat als beneficiaris del servei de teleatenció però també als usuaris de les residències el Cedre i Clara Rabassa, els padrins participants han gaudit d'una tarda d'entreteniment, jugant al quinto i retrobant-se amb companys d'altres parròquies. Tal com ha indicat la responsable de la Creu Roja Andorrana, Anna Arias, l'objectiu d'aquest tipus d'activitats és aconseguir que "els padrins surtin de casa, es diverteixin amb altres companys, però a la vegada que també treballin la memòria". Amb el tradicional quinto s'ha posat el punt final a les activitats d'estiu, tot i que Arias ja ha indicat que des de la Creu Roja "ja estem treballant per preparar el programa de tardor i hivern, que inclourà segur tres o quatre sortides".

Pel que fa al servei de Teleatenció Domiciliària, que recentment ha arribat a la xifra rècord de 300 usuaris, Arias ha comentat que "estem molt satisfets amb l'acollida que està tenint i el nostre únic objectiu segueix sent donar a conèixer aquest servei". D'aquesta manera, Arias ha confirmat que de cara a la tardor es programaran diverses visites per totes les llars de jubilats per tal d'explicar en què consisteix aquest servei i quines són les persones que s'hi poden acollir.

Un cop finalitzades les partides de quinto i lliurats els premis als guanyadors, la trobada ha posat el punt final amb un berenar obert a tots els padrins i padrines.