Societat 31/12/2021

Els tres ‘fets i gent’ relacionats amb Andorra més llegits del 2021

ARA Andorra
1 min
Un home nedant al llac d'Engolasters.

Andorra la VellaUna de les seccions que crida l’atenció als usuaris de l’ara.ad és l’anomenada ‘fets i gent’, que inclou fets curiosos o actes protagonitzats famosos o coneguts. Fem un petit recordatori amb les tres notícies catalogades com a ‘fets i gent’ més visitades del 2021. Malgrat que sovint aquesta secció té com a protagonistes famosos estrangers, els tres articles més visitats de l’any tenen a veure amb fets o personalitats vinculades al país.

La primera s’associa amb la mesura implementada per Govern a la restauració que, abans de posar en marxa la digitalització de dades amb el passaport covid, feia omplir manualment un registre de comensals a bars i restaurants. La picaresca relacionada amb l’humor va fer que alguns usuaris s’inventessin els noms. Així, segons alguns documents, celebritats com Arnold Schwarzenegger i Angelina Jolie havien sopat a Andorra.

El segon ‘fets i gent’ més visitat d’aquest 2021 té a veure amb el llistat de riqueses que cada any difon la revista ‘Forbes’. La publicació incloïa les 100 majors fortunes espanyoles, la majoria concentrades a Madrid, però n’hi havia alguna de catalana i també alguna que resideix al Principat. L’article es titulava: ‘La 12ª major fortuna catalana resideix a Andorra’.

Finalment, el tercer ‘fets i gent’ més llegit d’aquest any ha estat un tema local. Un succés ocorregut al llac d’Engolasters. El 31 d’agost explicàvem que malgrat les moltes indicacions que recorden la prohibició de banyar-se, s'havia detectat la presència d'un home nedant tranquil·lament pel llac, amb un vídeo que així ho mostra. 

stats