Societat 03/04/2024

El vol a Palma no ha costat res a Govern

Les bones dades d'ocupació fan que la línia sigui rendible per si mateixa a la temporada d'hivern

ARA Andorra
1 min
El secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Andorra la VellaEl secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha exposat les dades que mostren com ha funcionat la connexió aèria amb Palma, que s'ha estrenat aquest hivern, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Forné ha confirmat el bon funcionament de la línia, amb unes dades que ronden el 70% d'ocupació, amb un total de 2.594 passatgers transportats. La freqüència ha estat de dos vols setmanals i el seu pic d'ocupació ha estat d'un 94%.

Des de Govern han ressaltat que les bones dades d'ocupació han suposat que la línia no hagi costat res a l'administració, ja que ha estat rendible per a l'aerolínia que ha oferit el servei.

Respecte a la continuïtat del servei, des de Govern confirmen que tornarà a estar disponible la temporada vinent d'hivern, però que encara no està clar si ho estarà per a la d'estiu.

stats