Successos 17/05/2024

Enxampats amb 274 grams de cocaïna a la C-14

Els van aturar per portar el vidre davanter esquerdat

ARA Andorra
1 min
Imatge del material comissat.

Andorra la VellaAgents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home i una dona, de 26 i 24 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra las salut pública.

Els fets van passar ahir, a les 12:43 hores, durant un control policial preventiu que s'havia muntat a la C-14, dins del terme municipal d'Oliana (Alt Urgell).

Durant l'operatiu, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Alt Pirineu i Aran, van aturar un vehicle que tenia el vidre davanter esquerdat. A més, quan anaven a identificar als dos ocupants, van comprovar que l'interior desprenia olor de marihuana.

En escorcollar el vehicle van localitzar, sota un dels seients, un paquet que contenia 274 grams de cocaïna, així com restes de marihuana.

Davant aquesta troballa es va detenir les dues persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. Als detinguts també se'ls va intervenir dos mòbils i 265 euros en metàl·lic.

La conductora del vehicle es va sotmetre a la prova de drogues i alcohol, i va donar positiu en marihuana. Per aquest fet, també es va denunciar administrativament.

Els dos detinguts, que tenen antecedents, passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.

stats