Successos 24/05/2024

Enxampen a Puigcerdà un home que furtava un supermercat reincidentment

L'home entrava per una finestra de l'establiment situat a l'N-152

ARA Andorra
1 min
Control dels Mossos d'Esquadra.

Andorra la VellaEls Mossos han detingut a Puigcerdà un home de 29 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força en un mateix establiment, un supermercat de Puigcerdà. Els fets s’havien produït entre final d’abril i començament de maig.

La investigació va començar arran d’un robatori que hi va haver el 27 d’abril passat en aquest local comercial, situat a la carretera N-152, al sud del nucli urbà de la capital cerdana. El lladre va forçar les reixes d’unes finestres i d’aquesta manera va accedir a dins el supermercat, d’on en va sostreure diversos productes de menjar i beure. La detenció ha estat recollida per Ràdio Seu.

El mateix fet es va repetir les dues setmanes següents, concretament els dies 3 i 9 de maig. Arran de les investigacions i dels indicis recollits al lloc dels robatoris, els Mossos van acabar identificant el presumpte lladre, de qui també s’ha constatat que sempre actuava sol.

El delinqüent multireincident, que ja tenia d’altres antecedents per fets semblants, ha de passar ara a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Puigcerdà, que és qui ha de decidir si li decreta presó preventiva o bé el torna a deixar en llibertat.

stats