Successos 25/05/2024

Mes i mig de presó per amenaçar a la Policia: "Os voy a patear al cabeza"

Anava molt begut, va insultar els policies que van haver d'arrossegar-lo a pes perquè es negava a caminar

ARA Andorra
2 min
Façana de l'edifici administratiu de la policia.

Andorra la VellaEls responsables d'un restaurant de l'Avinguda Carlemany van avisar la policia perquè hi havia un home molt begut que estava molestant la resta de clients. Els agents van demanar l'home que s'identifiqués. Va demanar perquè hi havia de fer. Li expliquen que estava obligat a fer-ho perquè estava causant aldarulls.

Segons recull l'aute, l'home va adoptar una 'actitud desafiant i xulesca', dient que no volia identificar-se. Es va girar i va posar-se les mans darrere de l’esquena amb els canells d’ambdós braços junts, manifestant que volia que l’emmanillessin i que el traslladessin al despatx central si volien identificar-lo.

Els agents li repetien que no l'havien de portar al despatx perquè no estava detingut, però que s'havia d'identificar. L'home va persistir en la seva actitud, negant-se a la identificació. Finalment, el van emmanillar sense que oposés resistència.

Un cop dins del cotxe policial l'home es va alterar molt. Va començar, segons l'aute a donar-se cops de cap contra la mampara de separació del vehicle. Va començar a insultar als agents i a amenaçar-los dient: “os voy a patear al cabeza, sois unos gilipollas, subnormales, subnormales de mierda, cuando baje del coche os vais a enterar”.

L'home va acabar donant-se un fort cop de cap contra la finestreta de la porta del darrere. Quan els agents havien arribat al despatx i van instar l'home que baixés del cotxe, aquest es va negar. Van haver d’agafar-lo dels braços per fer-lo sortir del vehicle.

L'home es va negar a caminar i els agents el van haver d'arrossegar a pes. Al despatx policial van comunicar-li verbalment els seus drets. Es va negar a signar qualsevol document referent a la seva detenció.

Quan ja era dins d'una cel·la va donar diferents cops de cap contra el vidre de la porta.

Se'l va condemnar a un mes i mig d'arrest condicional.

 

 

stats