Successos 07/04/2023

La policia pensa que el fals avís de bomba que va desallotjar l'hospital és obra d'un home amb problemes psiquiàtrics

Estan rastrejant a través del número de telèfon i si se'l localitza serà detingut

ARA Andorra
1 min
Hospital de Meritxell

Andorra la VellaLa policia està fent la recerca de l'home que cap a dos quarts de deu del vespre d'ahir va trucar a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell avisant de l'existència d'un artefacte explosiu en el centre. L'activació del protocol de seguretat va fer desallotjar tota la instal·lació amb el trasbals i els problemes per a les persones ingressades, algunes de les quals podien haver patit complicacions. Els tedax van comprovar totes les zones i no van detectar cap element sospitós.

La policia està investigant la trucada anònima i rastrejant al seu autor d'acord amb el número de telèfon que es va utilitzar. La primera hipòtesi, segons fonts properes al cos, és que podria tractar-se d'un home amb problemes mentals que l'haurien portat a fer l'amenaça. La tipologia de la trucada porta a pensar que no es va tractar d'una broma.

En cas que es localitzi a l'autor serà detingut per la falsa amenaça amb l'agreujant de tot el que va derivar de la seva trucada i el risc que va fer córrer a les persones que estan en una situació de fragilitat o connectades a aparells. A hores d'ara encara no estaria clar si és o no resident a Andorra.

stats