Successos 04/03/2024

Queixes a Twitter per la brossa a diverses zones del Rec de l'Obac

Les crítiques van dirigides directament al comú d'Andorra la Vella

ARA Andorra
1 min
Imatge de la piulada de @CanBartra

Andorra la VellaEl retorn d'un ciutadà al Rec de l'Obac, un lloc emblemàtic a Andorra, ha generat polèmica a les xarxes socials després de compartir les seves impressions sobre l'estat actual de l'entorn natural. A través d'un tuit, l'usuari va expressar la seva decepció pel lamentable estat de certes zones del Rec de l'Obac, destacant la necessitat urgent d'una millora substancial.

Les crítiques van dirigides directament al comú d'Andorra la Vella, instants en què es demana una acció decidida, a més de disciplina per preservar i millorar aquesta àrea que l'usuari opina que es troba en "un estat lamentable".

El Comú d'Andorra la Vella ha respost a aquest tweet expressant el seu compromís envers la preservació del Rec de l'Obac i altres espais públics. En una resposta directa al missatge crític, el Comú ha assegurat que prenen nota de les preocupacions expressades i han aprofitat l'oportunitat per instar una vegada més al civisme ciutadà. Han recordat que la preservació dels espais públics és responsabilitat de tots, i han agraït a la ciutadania per la seva col·laboració en aquesta tasca.

stats