Suplement 11/12/2018

'Capital mundial de l'esquí', tema central de la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el diari ARA d'aquest dimecres, així com també es podrà descarregar a la pàgina web ARA.cat

Ara Andorra
1 min
Andorra, 'capital mundial de l'esquí', tema central del nou suplement de l'ARA Andorra

Andorra la VellaEl compte enrere per a les finals de la Copa del Món d'esquí alpí a Grandvalira ja encara la seva recta final, i així ho hem volgut explicar als lectors del diari ARA, dins del nou número del suplement en paper de l'ARA Andorra. 'Capital mundial de l'esquí' és un dels temes destacats del suplement número 27 que es podrà trobar als quioscos amb el diari ARA aquest dimecres, 12 de desembre, així com també es podrà descarregar a la pàgina web www.ara.cat.

Junt amb les finals de la Copa del Món, l'especial informa de l'anunci recent de l'Ecofin sobre la retirada d'Andorra de la llista grisa de paradisos fiscals, així com algunes valoracions d'associacions del país sobre els efectes positius d'aquesta decisió.

Un altre dels articles revela on es troba en l'actualitat el manuscrit d'Òscar Ribas, que conté el discurs que l'excap de Govern va fer a l'ONU en català, ara fa 25 anys.

El suplement també compta amb una entrevista al director artístic d'Ordino Clàssic, Josep Martínez Reinoso, que explica les novetats d'aquest nou festival que ha passat a substituir el Narciso Yepes.

Finalment, l'especial es tanca amb una entrevista a l'actiu andorrana Clàudia Riera, que està convencent amb el seu talent teatral més enllà de les fronteres del Principat.

stats