Suplement 12/12/2017

"La conciliació: un repte pendent", a la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres

ARA Andorra
1 min
Portada del suplement 23 de l'ARA Andorra

Andorra la VellaLa conciliació laboral i familiar a Andorra centra el nou suplement de l'ARA Andorra que es podrà trobar als quioscos aquest dimecres 13 de desembre amb el Diari ARA. El reportatge desgrana, a través de responsables polítics i del teixit associatiu, els factors socioeconòmics que dificulten compaginar feina i família en un país on el sector de la restauració i del comerç té un pes important i on una part important de la població és immigrant i sense suport a prop.

L'especial també dona a conèixer l'aposta d'Andorra per la cogeneració com a font d'energia per incrementar la producció pròpia, fent balanç del primer any de funcionament de la central de Soldeu i amb la vista posada al futur projecte de la Comella. A més, entra en el detall del nou pla de museus a set anys vista, que ha de reformular la xarxa de museus del país i abordar d'una vegada per totes la creació d'un equipament nacional que doni a conèixer el país.

D'altra banda, el suplement aprofundeix sobre el servei de teleatenció domiciliària de la Creu Roja i la nova aposta per la teleassistència mòbil fora de les llars i, per últim, la contraportada està dedicada a l'entrevista al director teatral Juanma Casero, establert recentment al Principat, i que fa un repàs al panorama escènic del país, lamentant que les obres professionals, si no tenen actors coneguts, els és difícil atreure públic.

stats