Suplement 16/10/2018

La 'Reivindicació del comerç perifèric', tema central del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres, així com també es podrà descarregar a la pàgina web ARA.cat

ARA Andorra
1 min
Portada del número 25 del suplement de l'ARA Andorra.

Andorra la VellaLes avingudes Meritxell i Carlemany són el gran eix comercial del país, però més enllà d'aquestes hi ha milers de comerços que lluiten per sobreviure i que reivindiquen la seva oferta de qualitat. Aquest és el tema que centra el nou suplement en paper de l'ARA Andorra, que es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA aquest dimecres, 17 d'octubre, així com també es podrà descarregar a la pàgina web www.ara.cat. Es tracta de l'especial número 25, i recull l'experiència i opinions de diverses associacions de comerciants repartides per tot el país.

El nou suplement de l'ARA Andorra està molt centrat en el sector comercial, ja que també repassa com ha quedat precisament una d'aquestes dues grans avingudes, Meritxell, després de les obres d'embelliment que s'han desenvolupat els darrers mesos.

Així mateix, hi trobareu una entrevista al cineasta andorrà Álvaro Rodríguez, que ha aconseguit que una producció andorrana competeixi per primera vegada al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges. Va ser en l'edició 51a, celebrada fa unes setmanes.

stats