Suplement 11/06/2018

'Escola andorrana: la consolidació d'un model singular', tema central del nou suplement d'Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimarts

Ara Andorra
1 min
Portada del nou suplement de l'ARA Andorra

Andorra la VellaEl model singular i innovador que ha esdevingut l'escola andorrana centra el nou número del suplement en paper de l'Ara Andorra, que es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA aquest dimarts 12 de juny. Es tracta de l'especial número 24, que aprofundeix sobre el sistema educatiu andorrà, nascut fa 36 anys, els seus objectius i les seves especificitats.

L'especial també recorda els 40 anys de la creació de la parròquia d'Escaldes-Engordany, perquè i com es va assolir, l'any 1978, la independència d'Andorra la Vella, a través del relat d'alguns dels seus protagonistes.

A les portes de l'estiu, el suplement repassa l'oferta d'activitats d'oci que ofereix el país durant la temporada de bon temps, fent especial èmfasi a la nova edició de l'espectacle del Cirque du Soleil. Les seves dues directores d'escena, Lydia Bouchard i Sonya St-Martin, donen els detalls de com serà la nova proposta, titulada 'Diva'. A més, dona a conèixer iniciatives que tindran lloc aquest mateix cap de setmana, com el Jambo Street Music o les 12 hores d'esport organitzades per Assandca.

L'especial també detalla les novetats de la desena edició de l'Andorra Ultra Trail Vallnord, que està a punt d'experimentar un canvi de cicle amb el relleu al capdavant de l'organització.

El suplement es completa amb reportatges sobre els 25 anys de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) i sobre la comunitat francesa a Andorra, a més d'una entrevista a la jove promesa de l'esquí de fons Irineu Esteve.

stats