Suplement 25/06/2019

'L'escapada més esperada de tot l'any', tema central de la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el diari ARA d'aquest dimecres, així com també es podrà descarregar a la pàgina web ARA.cat

Ara Andorra
1 min
Portada del suplement número 29 de l'ARA Andorra

Andorra la VellaL'estiu ja truca la porta i per no perdre's tot el que oferirà a Andorra hem preparat per a tots els nostres lectors un nou suplement, el número 29, que sortirà publicat aquest dimecres, 26 de juny. 'L'escapada més esperada de tot l'any', així es titula, es podrà trobar als quioscos amb el diari ARA (Catalunya i Andorra), així com també es podrà descarregar a la pàgina web www.ara.cat.

A les pàgines centrals hi trobareu informació detallada sobre les activitats dels mesos estivals al país, que comencen per les estacions d'esquí, les quals es reinventen a l'estiu quan es queden sense neu, i acaben amb la nombrosa proposta museística repartida pel territori. Entremig, molta cultura, oci, compres i, sobretot, natura i muntanya.

Dins de la cultura, destaca com a novetat aquest any el nou Espai Columba, on s'hi troben els frescos de l'església de Santa Coloma. A aquesta instal·lació el suplement li dedica un article.

I dins de l'oci, no hi podien faltar tots els detalls sobre 'Rebel', la nova proposta única que el Cirque du Soleil ha preparat per a Andorra per al mes de juliol.

Al nou suplement també hi trobareu una anàlisi sobre com han evolucionat els turistes els últims anys, i cap a on s'estan encarant les noves polítiques per atreure'n de nous.

L'agenda amb tota aquesta oferta i una entrevista a la contraportada amb la cap d'informadors turístics de l'oficina central de turisme completen el suplement. Meritxell Riba explica anècdotes viscudes en la seva experiència amb el tracte amb els visitants que acudeixen a les instal·lacions d'informació turística.

stats