Suplement 27/11/2018

'A per nous rècords' de les estacions d'esquí, tema central del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres, així com també es podrà descarregar a la pàgina web ARA.cat

ARA Andorra
2 min
Suplement ARA Andorra

Andorra la VellaLes novetats de les estacions d'esquí per a la temporada que tot just comença aquest dissabte, així com els seus objectius de creixement són el tema central del nou número del suplement en paper de l'ARA Andorra, que es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA aquest dimecres, 28 de novembre, així com també es podrà descarregar a la pàgina web www.ara.cat. Es tracta de l'especial número 26, i està molt centrat en el sector de l'esquí, que afronta una temporada amb moltes novetats.

Novetats a peu de pistes però també novetats empresarials. Sobretot dins de Grandvalira, que ha viscut una sèrie de canvis els darrers mesos sobre els quals en parla un dels articles del suplement, amb declaracions d'alguns dels implicats, com l'empresari Joan Viladomat.

Un altre dels articles sobre esquí del suplement mostra el dia a dia dels monitors que treballen a les pistes del país, un col·lectiu que reivindica una professió que reconeixen que és dura, però també gratificant.

I ja fora del sector de la neu, l'especial també explica el nou projecte cultural i de país de Cal Pal, un espai d'encontre en una instal·lació de tota la vida, per unir passat i futur.

També destaca l'article sobre el viatge que faran els estripagecs de Pere Moles fins a les platges d'Austràlia, la fèrria aposta per dotar Andorra d'un aeroport (sigui dins les fronteres, sigui el de la Seu d'Urgell) i el treball conjunt que fan el Principat i França per les energies renovables.

El suplement es tanca amb una entrevista a Ildefons Lima, capità de la selecció nacional andorrana i que acumula xifres rècord en nombre d'internacionalitats amb l'absoluta.

stats