Cultura 05/05/2024

Cal Saboyano i Cal Cametes reben el segell de la Reserva de la Biosfera a la Fira del Bestiar

Aquest reconeixement reafirma el paper essencial del sector agrícola en la protecció del nostre entorn i en el manteniment de la biodiversitat local

ARA Andorra
1 min
Imatge de recurs

Andorra la VellaA la Fira del Bestiar d’Ordino, les explotacions agrícoles Cal Saboyano i Cal Cametes han estat distingides amb el prestigiós segell de la Reserva de la Biosfera. Aquest reconeixement destaca la seva contribució destacada a la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

Cal Saboyano i Cal Cametes són dos referents de la producció agrícola a Ordinoesviu. El seu compromís amb pràctiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient i la conservació del paisatge rural han estat reconeguts pel seu esforç continu en la preservació dels valors naturals de la regió.

Aquest reconeixement reafirma el paper essencial del sector agrícola en la protecció del nostre entorn i en el manteniment de la biodiversitat local. La Fira del Bestiar d’Ordino continua essent un espai privilegiat per reconèixer i celebrar els èxits del sector primari, posant en relleu la importància de la sostenibilitat en l’activitat agrícola.

stats