Economia 01/06/2022

Andorra Telecom obre la cinquena convocatòria de l’SMS Social per a ONG i entitats de caràcter social

El termini per presentar els projectes finalitza el proper 8 de juliol

ANA
1 min
El cartell de la nova convocatòria de l'SMS solidari d'Andorra Telecom.

Andorra la VellaAndorra Telecom ha obert la cinquena convocatòria de l'SMS Social per finançar projectes solidaris. Les Organitzacions no Governamentals (ONG) i les entitats socials, tenen a partir d'aquest dimecres i fins al divendres 8 de juliol, l'oportunitat d'omplir el formulari que es pot descarregar des de l'enllaç: https://www.andorratelecom.com/ca/accio-publica/accio-social/sms-social-landing/

La companyia ofereix a les Organitzacions no Governamentals (ONG) i a les entitats socials, un número de tres dígits comprès entre el 601 i el 609 on tothom qui vulgui podrà enviar un SMS per ajudar a recaptar fons per tirar endavant els projectes presentats per cada associació. La recaptació obtinguda amb els SMS Socials tramesos a aquests números serà transferida íntegrament al beneficiari per destinar-ho a un projecte de caràcter solidari sense cap despesa associada. Les entitats que vulguin optar a rebre un dels números de l'SMS Social han d'estar degudament registrades al registre d'associacions de Govern i focalitzar la seva activitat en els col·lectius en risc d'exclusió social, en la defensa dels drets fonamentals de les persones i els animals i en accions destinades a crear una societat millor, més justa i solidària.

Andorra Telecom estudiarà, avaluarà i adjudicarà els números entre les sol·licituds rebudes d'acord amb els criteris següents: rellevància, impacte, viabilitat, eficàcia, eficiència del projecte presentat i impacte nacional.

stats