Economia 08/06/2022

Estudi per al desenvolupament de noves rutes a l'aeroport

El treball de la International Air Transport Association permetrà veure de forma objectiva quines línies regulars podrien establir-se

A. S.
1 min
Un dels avions de la companyia Air Nostrum que opera els vols entre l'aeroport d'Andorra-La Seu i Madrid.

Andorra la VellaAmb el bon resultat que està tenint la línia regular entre Andorra i Madrid, el Govern es planteja la possibilitat d'enfortir la línia i ampliar les rutes. Per aquest motiu ha contractat a la International Air Transport Association (IATA) per a la realització d'un estudi de desenvolupament de noves rutes de l'aeroport d'Andorra - La Seu. Tal com ha informat el ministre portaveu, Eric Jover, l'estudi permetrà obtenir una valoració objectiva i "ens dirà quin tipus de línies regulars hi podria haver".

De fet, la setmana passada, ja es va anunciar la voluntat de poder establir línies regulars amb França, Mallorca, Lisboa o el Regne Unit. Així, més enllà de les intuïcions i voluntats del Govern, l'estudi permetrà apuntar quines línies regulars podrien establir-se, amb quins criteris i amb quina necessitat de finançament, en cas que fos necessari. Jover ha remarcat que es tracta d'un pas més en l'aposta de l'executiu per aquest aeroport.

stats