Fa 10 anys 27/12/2022

Cues de fins a 10 quilòmetres d'entrada al Principat confirmen l'alta ocupació esperada pels hotelers

La previsió de les reserves és que es mantinguin al voltant del 85%

ANA
1 min
Retencions a la N-145 / M.C.

Sant Julià de LòriaTal dia com avui de fa 10 anys, el 27 de desembre de 2012, va ser notícia...

Les cues de fins a 10 quilòmetres que s'estan formant aquest dijous al matí d'entrada al Principat confirmen l'alta ocupació que havien previst els hotelers per a aquestes dates. Des de les 12 hores, i de manera constant, ha entrat un gran nombre de vehicles al Principat per la frontera del Riu Runer, generant una cua de fins a deu quilòmetres a la N-145 i amb retencions també al Principat, des de l'alçada del Punt de Trobada fins a la plaça Laurèdia.

Les previsions d'alta ocupació per a aquestes festes nadalenques s'estan confirmant, i es preveu que es mantinguin al voltant del 85% des d'aquest dijous i fins a final d'any. Així, durant aquest dijous al matí hi ha hagut una forta arribada de vehicles que es preveu que s'allargui. 

El portaveu de la Unió Hotelera, Òscar Julian, ha indicat a l'ANA que les previsions d'ocupació s'estan complint, i que els turistes que arriben aquests dies ja es queden fins a final d'any. Els hotelers també constaten que l'ocupació està sent molt lineal durant aquestes festes nadalenques. A més, a partir de Cap d'Any fins i tot s'espera que l'ocupació pugui superar les previsions.

stats