Fa 10 anys 17/02/2023

Deu quilòmetres de retencions a les sortides del Principat per l'afluència de turistes

Les cues haurien estat causades per la major afluència d'esquiadors i turistes

ANA
1 min
Una imatge de les càmares de Mobilitat que mostra les retencions a la fronter del Riu Runer aquest diumenge a la tarda.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 17 de febrer de 2013, va ser notícia...

Aquest diumenge a la tarda s'han acumulat fins a deu quilòmetres de cues a les dues sortides del Principat d'Andorra, cinc quilòmetres a la frontera del riu Runer, arribant pràcticament a la rotonda de la Margineda, i cinc més per la sortida del Pas de la Casa. Les retencions haurien estat causades per la major afluència d'esquiadors i turistes d'aquest cap de setmana, segons ha informat l'Àrea de Mobilitat del Govern d'Andorra. 

Les complicacions a la xarxa viària andorrana han començat a les 15.00 hores quan ja es registrava un quilòmetre de retencions a la sortida del riu Runer i han tocat sostre a les cinc de la tarda quan s'han arribat a acumular fins a deu quilòmetres de retencions entre les sortides pel Pas de la Casa i el riu Runer.

A aquestes cal sumar-hi també algunes retencions a l'entrade de Canillo i Encamp en direcció a Escaldes- Engordany per la baixada d'alguns esquiadors de les pistes aquest diumenge a la tarda, segons ha informat l'Àrea de Mobilitat.

L'afluència especialment important de turistes i esquiadors al Principat seria la causa d'aquestes retencions, ja que, com han recordat des de Mobilitat, 's'estan produint les cues habituals però amb més quantitat de vehicles implicats'. 

Pel que fa al dissabte, hi va haver retencions durant la tarda a causa de la baixada de pistes a la CG2 a Canillo i a la CG4 al Prat del Colat i La Massana. A més, el dissabte pels volts de migdia també es van registrar set quilòmetres de retencions d'entrada al principat a la N-145 que uneix el Principat amb la Seu d'Urgell.

stats