Fa 10 anys 10/02/2023

Detenen un jove per alcoholèmia després de patir un accident a Encamp

Al sinistre s'hi han vist implicats un Volkswagen Golf amb matrícula andorrana i dos autobusos

ANA
1 min
Hospital Nostra Senyora de Meritxell

EncampTal dia com avui de fa 10 anys, el 10 de febrer de 2013, va ser notícia...

La policia ha informat aquest diumenge de la detenció d'un jove de 21 anys per positiu d'alcoholèmia arran d'un accident a la CG2 a l'alçada d'Encamp, on s'han vist implicats dos autocars. El detingut ha donat un resultat superior a 0,80 g/l motiu pel qual ha estat detingut i passarà a disposició judicial.

Els fets han passat aquest diumenge a les 13.50 hores a Encamp i en l'accident s'hi han vist implicats un Volkswagen Golf amb matrícula andorrana i dos autobusos. El Volkswagen ha xocat per abast amb un autocar Mercedes-Benz, amb matrícula andorrana, i després el turisme ha sortit projectat i ha topat amb un autocar Scania, amb matrícula portuguesa, que es trobava estacionat a la via. 

Arran de l'accident la Policia va practicar al conductor del turisme els pertinents controls d'alcoholèmia i el resultat va ser positiu, amb un resultat superior a 0,80 g/l, de forma que ha estat detingut i passarà a disposició judicial.

A causa dels impactes, el conductor del turisme, andorrà de 21 anys, ha resultat ferit lleu i ha estat atès a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per una fuetada cervical. Segons ha informat el cap de guàrdia el jove ha rebut l'alta aquest diumenge a la tarda.

stats