Fa 10 anys 16/02/2023

Dos joves ferits en un accident després de caure el seu vehicle per un terraplè

El sinistre es va produir a la carretera de Nagol i només s'hi va veure implicat un cotxe

ANA
1 min
Hospital de Meritxell

Sant Julià de LòriaTal dia com avui de fa 10 anys, el 16 de febrer de 2013, va ser notícia...

La policia ha informat que aquest divendres van resultar ferits dos joves, un home i una dona andorrans de 18 anys, després de caure el seu vehicle- un Peugeot 206 amb matrícula andorrana- per un terraplè d'uns dos-cents cinquanta metres. Els dos ferits, han patit politraumatismes i han passat la nit en observació. Segons el Cap de Guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, se'ls donarà l'alta durant el matí d'aquest dissabte.

L'accident, en el que es va veure implicat únicament un vehicle, es va produir a la CS 120, al punt quilomètric 1.100 (carretera de Nagol) i la policia va rebre l'avís a les 20.15 hores.

El vehicle amb els dos ocupants, un home i una dona andorrans de 18 anys, va sortir de la via i es va precipitar per un terraplè d'uns dos-cents cinquanta metres, segons ha informat en la Policia en un comunicat.

Els ferits van patir politraumatismes i han passat la nit en observació. Segons el Cap de Guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell se'ls donarà l'alta durant el matí d'aquest dissabte. 

stats