Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Deulofeu i Hezonja, vist i no vist

1. Deulofeu

La que havia de ser l’estrella del Barça, sorgida del planter, l’han traspassat a l’Everton. Una bona solució per a les parts. Deulofeu se’n va a una afició que el vol i, sobretot, amb un entrenador -Bob Martínez- que el farà jugar. En principi. Tant de bo esdevingui un crac. D’aquí tres anys encara el podríem repescar per 12 quilos. Ben lligat.

2. Luis Enrique

No sembla tan ben negociat quan veus que la clàusula de rescissió era de 35 milions. Però ningú no els hauria pagat per un jugador devaluat perquè Emery no l’ha utilitzat al Sevilla i perquè Luis Enrique amb un mes en va tenir prou. Li van demanar al Lucho que tingués paciència fins al desembre, però va dir que no. Cedit!

3. Eusebio

Qui va treure més bon partit a Deulofeu va ser Eusebio al Barça B. En l’any que van quedar tercers, a Segona, Gerard va ser clau fins i tot com a pitxitxi: 18 gols en 33 partits. Eusebio, quan el Bayern va destrossar el Barça, li va dir que es fixés en Ribéry. “Si vols ser el millor del món, has de mossegar defensant com ell”. Ni cas.

4. Hezonja

Qui havia de ser l’estrella del Barça de bàsquet, sorgida del planter, se’n va a la NBA. Orlando Magic confia en el seu potencial, l’ha escollit en 5è lloc del draft i li pagarà 2,7 euros per cadascun dels tres primers anys. No s’entén que tenint un talent croat en un equip de llançadors de nyigui-nyogui Pascual hi hagi confiat tan poc.

5. Gasol

Només Pau Gasol, també del planter, va accedir a la NBA en un lloc millor que Hezonja. El van triar 3r però, abans de marxar a Memphis, l’Aito sí que li havia tret tot el suc, li havia donat lideratge i minuts per guanyar títols. I era l’MVP de títols guanyats contra el Madrid. Em dol molt no haver aprofitat més en Supermario.

Històries de superació esportiva