Publicitat
Publicitat

L'UdA obre les preinscripcions per al proper curs

Els tràmits per accedir als estudis presencials o virtuals es poden formalitzar en línia a través del web uda.ad

La Universitat d’Andorra (UdA) informa que ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2017-2018, un tràmit que es formalitza al web uda.ad a través del seu formulari de preinscripció en línia. Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), està oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor. 

Al mateix temps, la UdA informa que també està oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màsters europeus de dos anys) en Administració d’empreses (MBA) i Enginyeria informàtica.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral. 

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen formacions de postgrau i cursos d’actualització, ja siguin presencials o virtuals. El proper semestre començarà, per exemple, el Postgraduate Programme in Mountain Destination Management, a més de nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.  

Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (tercer cicle) i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys. A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per la combinació de modalitats (presencial, virtual, semipresencial) en la configuració dels plans d’estudis, que inclouen, a més, pràctiques i estades a l’exterior.