Publicitat
Publicitat

La policia activa la recerca internacional a través de la Interpol del jove desaparegut

Una setmana després que s'escapés del centre de tractament de conductes, la família continua sense tenir cap notícia ni pista del menor

El jove resident andorrà de quinze anys que dimarts passat de matinada es va escapar d'un centre de tractament de conductes del Maresme continua desaparegut. La família ha informat aquest dimarts al matí que no tenen cap notícia ni cap pista o indici sobre el seu parador. Tampoc la policia ha tingut èxit, motiu pel qual dilluns a la tarda va activar una ordre de recerca a través de la Interpol. D'aquesta manera, la cerca del jove Diogo s'amplia en l'àmbit internacional.

Fonts de la policia han informat que tenen diverses línies d'investigació obertes i que també se l'està busca a l'interior del país. Fora d'aquest, una possibilitat seria que estaria pensant anar a Sant Carles de la Ràpita, localitat catalana on el jove hi té un amic. Però els dos companys no s'han posat en contacte aquests dies. La família també sospitava que podria estar planejant tornar a Andorra. El menor estava ingressat al centre ITA d'Argentona per problemes de conducta, i es va escapar per la teulada amb un grup d'amics.

El jove va ser vist per última vegada dimecres passat a Granollers, pels volts de les 20.30 hores. Els Mossos d'Esquadra van localitzar-lo a ell i a un altre noi. Aquest segon va poder ser interceptat pels Mossos, però el jove resident andorrà va escapar-se i se li ha perdut la pista. És l'únic de tot el grup de joves que es va escapar del centre que encara no ha estat localitzat. No porta ni telèfon mòbil ni documentació.

Etiquetes