Societat 27/05/2021

Els casos actius baixen fins als 150 i els ingressos a l'hospital s'eleven a tres

En les darreres 24 hores s'han detectat onze nous positius

ANA
1 min
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Andorra la VellaL'afectació de la pandèmia a Andorra continua a la baixa. El Govern ha notificat aquest dijous onze nous contagis durant les darreres hores, una xifra que eleva el nombre de positius totals finals als 13.682. Així mateix, es registra una nova davallada en el nombre de casos actius, passant dels 163 notificats dimecres als 150 actuals. Pel que fa a les recuperacions, se situen en 13.405 després que 24 persones hagin superat la malaltia, i les defuncions es mantenen en 127.

En relació amb la pressió hospitalària, en aquests moments hi ha 3 persones ingressades a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, una més que dimecres, i continuen sense haver-hi pacients ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI) ni a la planta Covid del Cedre. Pel que fa a la població escolar, hi ha 13 aules sota vigilància activa –3 total i 10 parcial– i 10 en vigilància passiva.

Finalment, quant a la campanya de vacunació, el Govern informa que des de l'inici del pla de vaccinació ja s'han administrat un total de 32.317 dosis.

stats