Societat 27/07/2022

El complement perfecte per protegir-te del sol

Troba el barret que més s'ajusti al teu look a Pyrénées Andorra

Redacció
2 min
Barrets d'estiu

Barrets de palla, copa alta, mariner, pameles... es donen cita aquests dies de calor. El barret és el complement perfecte per protegir-te del sol sense la necessitat que el teu look de platja o piscina es vegi deslluït, tot el contrari. El barret li acaba donant aquell toc final que marca la diferència.

Pyrénées Andorra, a la secció de complements, trobaràs un gran assortit de barrets perquè no només compleixes aquesta regla estètica sinó també perquè vagis ben protegit, ja que el cap també l'hem de resguardar dels raigs ultraviolats. Tot i això, els dermatòlegs afegeixen que portar barret, encara que sigui amb visera, no ens eximeix de posar-nos crema solar a la cara. S'ha de ser conscient que les radiacions solars són presents en tot moment i disposar d'una bona crema solar és clau.

Barret pamela

Els entesos en la matèria assenyalen que no tots els barrets de sol són iguals. En general, es necessita una vora de 4 polzades al voltant de tota la circumferència del barret per protegir la cara, el coll, els ulls i les orelles.

barrets per anar a la platja o piscina

Segurament, no existeix un barret millor que l'altre, però sí que hem de tenir en compte algunes de les recomanacions que donen els qui entenen.

Barret d'estiu

Sense dubte, l'estiu és l'estació de l'any en què un dels complements estrella és el barret amb l'objectiu de suportar les tòrrides temperatures caniculars i també per a quan es viatja a països càlids, a la platja o al camp. A Pyrénées Andorra disposen d'un gran ventall de combinacions que t'ajudaran a estar una mica més protegida del sol.

stats