Societat 18/04/2022

'Cuidar-me': el nou propòsit de Pyrénées Andorra per als pròxims mesos

Forma part de la llista d'objectius marcats per celebrar els seus 75 anys de vida

E.C.
2 min
Imatge del nou propòsit 'cuidar-me', en motiu dels 75 anys de Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaDurant els darrers mesos, Pyrénées Andorra ha fomentat la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient a través del seu propòsit #SerMésEco, un dels objectius marcats per al 75è aniversari de l'espai comercial i que va resultar ser un dels més votats entre els clients durant la selecció de propòsits del 2022. Totes les campanyes, missatges i promocions que s'han fet durant aquest temps han donat a conèixer marques i accions que han anat en aquesta línia, i malgrat que #SerMésEco continuarà sent un objectiu primordial per a Pyrénées Andorra, la primavera ens porta un nou propòsit: Cuidar-me.

Imatge oficial del nou propòsit de Pyrénées Andorra, en motiu del seu 75è aniversari.

I diem 'cuidar-se' en un sentit global de la paraula, perquè és una manera d'entendre la vida i de viure els petits detalls del dia a dia. Durant els pròxims dies, Pyrénées Andorra desvelarà quines seran les accions que durà a terme per ajudar els seus clients a complir aquest propòsit. Una de les primeres campanyes que ja s'està portant a terme són els Beauty Days, amb els seus descomptes i promocions en cosmètica, parafarmàcia i els tractaments de l'Espai Beauty, perquè et consenteixis i cuidis el teu benestar, per dins i per fora.

75 anys de vida

Pyrénées Andorra va néixer l'any 1947 amb el propòsit de convertir-se en un espai on tothom pogués trobar el que necessita, allò que buscava. Havent complert el seu propòsit fundacional, la companyia celebra el seu 75è aniversari, continua creixent cada any amb la incorporació de noves marques -més de 150 el darrer any-, la transformació digital i la consolidació del seu pla de sostenibilitat. Propòsits com 'ser més atrevits', 'brillar', 'tornar a creure' o 'estimar sense fi' es transmetran al llarg de l'any perquè, d'una manera o altra, tothom es pugui sentir inclòs. Amb el hashtag #Propòsits2022, Pyrénées Andorra proposa als seus clients que comparteixin els seus desitjos i aspiracions, amb l'objectiu d'ajudar a complir-los.

stats