Societat 02/05/2021

Les defuncions per Covid-19 s'eleven a 127

Aquest diumenge s'ha notificat un decés que va tenir lloc divendres al vespre

ANA
1 min
L'entrada a Urgències.

Andorra la VellaUna nova mort, que es va produir divendres al vespre però que no ha estat notificada fins a aquest diumenge, eleva la xifra de decessos per coronavirus a 127. La persona difunta era una dona de 80 anys que estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Cal destacar que en els darreres 24 hores només s'han notificat 17 casos nous, amb la qual cosa el total des que es va iniciar la pandèmia ja s'eleva a 13.282. Cal destacar, a més, que les altes han estat més elevades que els nous positius, ja que en les darreres hores 45 persones han superat la malaltia. Amb aquestes xifres, el total d'altes és de 12.753.

En aquest sentit, cal destacar que la xifra de casos actius també ha davallat i passa dels 431 de dissabte als 402 d'aquest diumenge. La pressió sanitària es manté amb 18 persones ingressades, tretze de les quals a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i cinc a l'UCI, quatre de les quals intubades. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre continua sense haver-hi cap ingressat.

Pel que fa a la campanya de vacunació, i com ja va passar divendres, aquest dissabte no es va administrar cap vaccí.

També baixen les aules sota vigilància activa que passen de 37 a 30. D'aquestes, nou es troben en vigilància activa total i 21 en parcial. Augmenten, però, les que estan en vigilància passiva que passen de les nou de dissabte a les 18 d'aquest diumenge.

stats