Societat 14/10/2021

Una dotzena d'aules (+5) sota vigilància per Covid

ARA Andorra
1 min
Una classe de l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria.

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest dijous que la xifra total de casos de coronavirus des de l'inici de la pandèmia ja s'eleva fins als 15.326, dels quals 66 (+2) són actius. A més, a hores d'ara es registren 15.130 altes i el total de defuncions fins a la data es manté en 130, mentre que l'hospital Nostra Senyora de Meritxell segueix lliure de pacients Covid tant a planta com a l'UCI.

Pel que fa a la població escolar, s'ha experimentat un lleuger increment respecte de les dades fetes públiques aquest dimecres pel titular de Salut, Joan Martínez Benazet. Així, les aules sota vigilància activa arriben fins a 12 (+5), de les quals 1 es troba confinada totalment i 11 de manera parcial. Per contra, les classes en vigilància passiva es mantenen en 7.

En aquest sentit, cal recordar que Benazet va anunciar durant la roda de premsa posterior al consell de ministres la detecció de dos brots de coronavirus a les escoles andorranes de primera ensenyança de Sant Julià de Lòria i de la Massana que van afectar 23 persones. Finalment, pel que fa al pla de vacunació, el Govern informa que ja s'han administrat 105.982 vaccins, dels quals 54.190 són primeres dosis, 51.512 segones i 280 terceres.

stats