Societat 20/02/2017

'La gastronomia es reivindica', a la portada del nou suplement dedicat a Andorra

L'especial, que surt aquest dimarts amb el Diari ARA, dóna a conèixer la gastronomia andorrana des del punt de vista de tres restauradors, i explica les claus per les quals el sector es reivindica com a reclam turístic per explotar

ARA Andorra
1 min
'La gastronomia es reivindica', a la portada del nou suplement dedicat a Andorra

Andorra la VellaEl suplement número 18 de l'ARA Andorra, que aquest dimarts 21 de febrer es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA, està centrat en la gastronomia andorrana, fent una radiografia del sector sota la perspectiva de tres professionals del país: Carles Flinch (Can Manel), Lydia Escanciano (Ca la Lydia) i Christian Zanchetta (que va ser xef de l'únic restaurant del país que va ostentar una estrella Michellin, l'Aquarius).

L'especial també parla de la inversió estrangera que ha rebut el país durant el 2016, que ja representa un 3,8% del PIB, i que ha contribuït a la recuperació econòmica del país.

D'altra banda, hi trobem dos reportatges: un sobre la figura de l'escultor català Josep Viladomat, pare del fundador de l'estació d'esquí del Pas de la Casa, i de com va arribar a Andorra com a refugiat; i l'altre sobre la història del congost de Tresponts, a la C-14, on s'ha de construir un túnel que ha de posar fi a la seva perillositat.

L'especial també inclou una entrevista al capità del MoraBanc Andorra, David Navarro, que explica les sensacions viscudes en el partit de quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, i com veu l'equip per la resta de la temporada.

stats