Societat 16/06/2022

Llibertat sense càrrecs pel conductor implicat en l'atropellament mortal

L'acusat, un home de 51 anys, ha passat a disposició judicial aquest dijous

ARA Andorra
2 min
Dotacions dels cossos d'emergència treballant sobre el lloc dels fets.

Andorra la VellaLa Batllia ha decretat aquest dijous a la tarda la llibertat sense càrrecs per al conductor del tràiler que va atropellar mortalment una dona dimecres a l'avinguda Santa Coloma. L'home, que va ser detingut per un delicte d'homicidi per imprudència en el moment dels fets i ha passat a disposició judicial aquest dijous al migdia, quan, després de declarar davant la batlle, aquesta n'ha ordenat la llibertat sense càrrecs tenint en compte les explicacions de l'acusat i les proves presentades.

Efectius dels cossos d'emergència s'han desplaçat aquest dimecres a l'avinguda de Santa Coloma d'Andorra la Vella després de rebre l'avís d'un atropellament mortal que s'ha produït a dos quarts de cinc de la tarda, concretament al carrer paral·lel a Gil Torres. En el succés s'ha vist involucrat un camió amb matrícula del Principat, que seria el que hauria envestit una veïna que transitava per la zona causant-li la mort.

Després de l'atropellament, la dona hauria quedat encastada sota el vehicle. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues ambulàncies dels bombers, un camió i també efectius del Cos de Policia. A més, agents del Servei de Circulació d'Andorra la Vella han tallat el trànsit a l'avinguda Santa Coloma, fet que ha provocat aglomeracions de vehicles fins a Príncep Benlloch.

A hores d'ara encara estan per aclarir les causes del succés. És per això que els agents de la policia han demanat les gravacions de la càmera d'un taller mecànic proper per tal d'esbrinar com ha succeït tot plegat.

Al conductor del camió, un home resident de 51 anys, se li ha practicat el pertinent control per la detecció d’alcohol i/o drogues i ha donat un resultat negatiu. No obstant, des del Cos de Policia informen que el conductor és detingut per un presumpte delicte contra la vida humana independent -homicidi per imprudència- i passarà a disposició judicial en les properes hores.

Veïns de la zona han explicat que es tracta d'un tram de la via en què els vehicles superen els límits de velocitats permesos i han reclamat que la circulació estigui regulada per semàfors en aquest tram.

Agents de circulació han tallat el trànsit a l'avinguda Santa Coloma.
Agents de circulació han tallat el trànsit a l'avinguda Santa Coloma.
stats