Societat 28/07/2021

L'aplicació AndorraSalut, amb el certificat Covid, ja està disponible

ARA Andorra
1 min
L'aplicació AndorraSalut.

Andorra la VellaL'aplicació AndorraSalut, que esdevindrà la carpeta personal de salut amb la informació sanitària de les ciutadanes i ciutadans del Principat, ja es pot descarregar a les botigues digitals d'Apple i Android (Apple Store i Google Play Store). Segons informa el Govern aquest dimecres a través d'un comunicat, les usuàries i els usuaris d'aquesta aplicació esdevindran els receptors i gestors de la seva informació sanitària i interactuaran amb el sistema sanitari amb total garantia de seguretat i confidencialitat de les seves dades.

La primera versió de l'aplicació AndorraSalut conté la funcionalitat relativa a la informació relacionada amb la situació sanitària de la persona respecte de la Covid-19, com ara les proves realitzades i el resultat d'aquestes, el procés de vacunació o el Certificat Covid Digital Europeu. Per fer ús de l'aplicació, caldrà ser usuari del certificat de signatura electrònica (https://www.signaturaelectronica.ad/), la identificació electrònica que permet autenticar i signar documents digitalment.

Aquesta eina, desenvolupada conjuntament amb el SAAS, digitalitzarà la relació del pacient amb el sistema de salut, facilitant els tràmits i agilitzant-ne els processos. L'aplicació anirà ampliant les seves funcionalitats progressivament, facilitant als usuaris la gestió de la seva informació sanitària.

stats