Societat 11/03/2022

Salut gripalitza la covid: L'Oficina Covid només farà seguiment dels casos de les franges d'edat més sensibles

ARA Andorra
1 min
Un traçador de l'Oficina Covid.

Andorra la VellaL'Oficina Covid només farà seguiment dels casos que afectin les franges d'edat més sensibles. Així ho ha afirmat el Govern a través d'un comunicat, en el qual informen que han pres aquesta decisió coincidint amb l'aixecament progressiu de les mesures preventives temporals pel context actual amb la variant òmicron, molt menys agressiva que les anteriors i amb una gran part de la població immunitzada, sigui perquè han passat el virus o per haver rebut la vacuna,

D'aquesta manera, en la nova fase, l'organisme només farà el seguiment de les infeccions en les franges d'edat d'infants menors de 3 anys i d'adults majors de 65, amb la voluntat de protegir especialment les persones més vulnerables tot seguint l'estratègia marcada pel consell de ministres.

Canvis en els horaris dels 'stop lab' a partir de dilluns

D'altra banda, des de l'executiu també notifiquen canvis en els horaris dels 'stop lab' a partir de la setmana vinent. Així doncs, el de la plaça de Braus obrirà de dilluns a dissabte entre les 8 i les 18.30 hores i els diumenges entre les 9 i les 15 hores, i s'hi accedirà per la porta principal. Pel que fa a l''stop lab' del Pas de la Casa, es mantindrà obert els divendres entre les 11 i les 15 hores.

stats